MŰSZAKI MENEDZSER
VIRTUÁLIS ASSZISZTENSUtasi Ágnes vagyok, műszaki menedzser. 13 éves munkatapasztalatra tettem szert állami és magán szférában egyaránt.

"Teremtsen egyensúlyt vállalkozásában, az időt én adom hozzá!"

2007-ben tervező asszisztensként kezdtem el dolgozni a VONALVEZETŐ Kft.-nél  majd műszaki menedzserként folytattam a diploma megszerzése után. Az akkori felettesemnek nagyon sokat köszönhetek, itt tanultam meg a precíz munkavégzés fontosságát és betekintést nyertem az összetett munkafolyamatokba. 

Feladataim közé tartozott: közbeszerzési ajánlatok és beruházási projektek előkészítése (GOP, TÁMOP), szerződések, engedélyezési dokumentációk, hatósági eljárások előkészítése, PR tevékenység, webes tartalom feltöltése és frissítése, kapcsolattartás az alvállalkozókkal és megrendelőkkel, információgyűjtés, kimutatások készítése, műszaki rajzi feladatok, térképek készítése, új ügyfelek felkutatása, irodai árubeszerzések.

2016-ban a EuroSkills 2018 nemzetközi szakmunkás verseny szervezőcsapatában beszerzési szakreferensként és műszaki rajzoló munkakörökben dolgoztam. Igazi csapatmunka, fantasztikus élmény részese lehettem 2,5 éven keresztül. Nagy nyomásnak voltunk kitéve, így remek lehetőség volt kipróbálni magam új stresszhelyzetekben.

Feladataim közé tartozott: 40 fős csapat koordinálása, ezen belül feladatok meghatározása, szerződések előkészítése, beszámolók kezelése, megbeszélések szervezése. Rendezvény teljes területének megtervezése, eszközbeszerzések lebonyolítása, logisztikai feladatok koordinálása közel 3000 m2 raktározási területen.

2019-ben a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Zrt.-nél műszaki rajzolókét dolgoztam. Itt a nagy volumenű rendezvény-, és konferenciaszervezést ismertem meg a kivitelezés oldaláról. Egy-egy rendezvény megvalósulásán rengeteg szakág dolgozik feszített tempóban, ezt megtapasztalni átfogó képet adott a rendezvényszervezés ezen szintjéről. Feladataim közé tartozott rendezvény alaprajzok és kitűzési tervek készítése AutoCAD  program használatával, figyelembe véve a műszaki és biztonságvédelmi előírásokat.


RÓLAM MONDTÁK

Szekeres Zsolt
WorldSkills International
Skills Competition Infrastucture Manager

"Egy rendkívül sokrétű és bonyolult projekten dolgoztunk együtt Ágival két és fél évig. Mind az adminisztratív, mind a CAD-es feladatokat kifogástalanul végezte. A projekt jellege miatt rengeteg információt, fejlesztést és kapcsolattartást kellett kezelni. Magyar és Nemzetközi partnerekkel tárgyaltunk, közbeszerzési folyamatokat készítettünk elő, valamint, a technikai csoport toborzását, felkészítését és irányítását végeztük együtt. A EuroSkills Budapest 2018 elnevezésű nemzetközi rendezvény technikai kivitelezésért voltunk felelősek, melyet Ági segítségével terveztünk és az irányításunkkal kiviteleztünk 2018 szeptemberében. Később, a rendezvényünk a Global Eventex Awards 2019-en a második Legjobb Képzési Nemzetközi Rendezvény díját is elnyerte."

Halász István
VONALVEZETŐ Kft.
ügyvezető igazgató

"2007-ben a megnövekedett mérnöki és céges feladataimat mind nehezebbé vált egyedül ellátnom. Úgy gondoltam, hogy megpróbálkozom egy állandó munkatársat keresni. Ez a keresés - nagy meglepetésemre - a vártnál sokkal jobban sikerült. Ági személyében ugyanis egy olyan kolléganőre találtam, aki nem csak kisegített a munkáimban, de képes volt új lendületet is adni a
közlekedéstervezéssel-úttervezéssel foglalkozó vállalkozásomnak. A következő közel 10 éves
időszakban együttes erővel vettük fel a versenyt az akkori kihívások és válságok közepette is. Ebben a küzdelemben végig lelkes, kitartó és szorgalmas volt, valamint nagyon megbízható. Rám is ösztönzően hatott vissza a munkája. Szerepet játszott ő is abban, hogy cégünk eljusson arra a szintre, ahová mára sikerült feltörnie. Hálás vagy neki érte."

Prof. Dr. Bejó László
egyetemi tanár, EuroSkills 2018 bútorasztalos workshop manager

"Utasi Ágit 2016 óta ismerem. Együtt dolgoztam vele az Euroskills 2018 verseny megvalósításán, ahol többek között ő fogta össze és segítette a műhelyvezetők munkáját. Hozzáértésével, megbízhatóságával, segítőkészségével, és nem utolsó sorban kedvességével és türelmével kivívta mindannyiunk elismerését. Odaadó, magas színvonalú munkája nélkül a budapesti Euroskills nem lehetett volna az a sikeres rendezvény, ami kivívta a szakmák legrangosabb, nemzetközi képviselőinek az elismerését. Őszintén ajánlom őt bármilyen műszaki feladat megvalósításához, mint értékes és megbízható munkatársat."

Ifi István
HUNGEXPO
szervezési igazgató

"Ágival két éve dolgozunk együtt a legkülönbözőbb műszaki, rendezvényes rajzok, terület kiosztások elkészítésében. Mindig pontos és határidő előtti munkája hozzájárul rendezvényeink sikeréhez. Külső partnerekkel közérthetően, precízen kommunikál, egyeztet, munkavégzése megbízható."